Tarot & Håndlæsning
15486
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15486,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15805

TAROT & HÅNDLÆSNING

Selv om håndlæsning og og tarotlæsning er to forskellige ting, så er begge i stand til at fortælle personens historie og åbne døren til det indre univers.

 

At få sin historie fortalt er for mange mennesker en stor og følelsesmæssig oplevelse.

IMG_0135-01

TAROT

Tarot er sjælens spejl. Den spejler det indre univers, som kan være svært at få kontakt til. Mange tror de kender sig selv, og mange bruger rigtig meget energi på at opretholde en illusorisk facade.

 

At lære sig selv at kende  er den bedste vej til at tage ansvar for eget liv og handlinger, så vi kan få det liv, vi ønsker. Tarot giver de svar, der kan hjælpe os videre.

HÅNDLÆSNING

Håndlæsning eller Kiromanti, som det også kaldes, er at fortælle de ting, der læses i hændernes symboler. Det bliver en fortælling om personen og dennes situation her og nu.

 

Venstre hånd angiver, hvad du har med ind i livet, og har med følelserne at gøre – den indre virkelighed. Højre hånd  angiver det, der udrettes i livet – handlinger – og har med det fysiske og materielle at gøre.

 

I en håndlæsning er der råd og vejledning til at håndtere dagliglivets udfordringer.

2015-12-16-14.03.55_new-03